Ceasul de Rugăciune – 25.02.2016

Doamne ajută,

   Astăzi Biserica Ortodoxă sarbătorește pe Sf. Tarasie, patriarhul Constantinopolului, Sf. Mc. Alexandru și Ipatie.  JOI  SEARĂ  vă așteptăm în rugăciune alături de noi. între orele 21.00-22.00

Vă propun ca în această seară să ne rugăm pentru pace în toată lumea și pentru ca Dumnezeu să dea gând bun conducătorilor țărilor și să-i lumineze pentru a face alegerile cele mai bune, ferindu-ne de un alt mare război. În această seară vom lua alături de noi ca mijlocitori către Dumnezeu pe cei 7 Sfinți Arhangheli ocrotitorii noștrii neobosiți. 

                                         AICI: CANONUL CELOR ȘAPTE SFINȚI ARHANGHELI

    Să ne rugăm ca Dumnezeu să ierte păcatele conducătorilor lumii și să le potolească mândria de a cuceri și de a se impune asupra altor neamuri.

Să ne rugăm și Maicii Domnului să ierte și păcatele noastre multe, pentru că din cauza noastră, a tuturor, îngâduie Dumnezeu războaie și alte răutăți asupra noastră, ca să ne trezim conștiința din amorțeala și să ne pocăim.

   Să plângem păcatele noastre și să ne îndreptăm viața, ca Dumnezeu văzând gândul nostru cel bun, să depărteze de la noi urgia unui război.

   Să ne rugăm pentru toți frații noștri din Biserica Ortodoxă, pentru ca Dumnezeu să-i ajute să pună capat războiului și să alunge pe asupritorii lor.

   Să ne rugăm pentru toți oamenii de pe pământ care se află într-o zonă de conflict și suferă.

   Pace, adu Doamne în toată lumea!

   Puteti pomeni mai jos pe toți cei ce au nevoie de mila și ajutorul lui Dumnezeu. Săptamânal vor fi puși în pomelnic pentru slujbă la Sf. Biserică numele celor adăugați de d-voastră la comentarii.  

3 Comments on Ceasul de Rugăciune – 25.02.2016

  1. Sa ne rugam si pentru: Ion, Vasile, Adrian, Adriana, Daniela, Valentin, Florin, Alexandra, Ludmila, Maria, Maria, Maria-Amelia, Gheorghe-Viorel, Adrian, Elvira, pentru sanatate trupeasca si sufleteasca, intarirea in credinta, iertarea pacatelor, intelepciune, rabdare, vorbire buna, actiune buna, gandire buna. Amin!

  2. sa ne rugam si pt sanatatea trupeasca , sufletesca si mentala, luminarea mintii, intelepciune, bunasporire, bunaintelegere, spor si reusita in viata, soarta buna, cumpatare, pt robii lui Dumneseu: Bogdan-Gabriel, Elena , Steliana, Fanica si toti cei dragi din sufletul nostru! D aoamne fereste-ne de boala, accidente, ispite si vindeca-ne trupul, neputintele si toate viciile! amin!

  3. Sa ne rugam si pentru: Ana, Ileana, Emanuel, Ana Maria,Theodora Elena, Irina, Eugen, Sasa, George, Marian, Marian, Felix, Oana, Daria, Rodica, Florin, Cristina, pentru sanatate, intelepciune, credinta, rabdare, liniste sufleteasca, echilibru…Amin.

Leave a comment