Despre noi

   1493316_10152190564961548_2231569047874159868_o

  La 1 ianuarie 2015 din dorinţa de a sprijini misiunea românilor creştini, vulnerabili în faţa atacurilor mediatice neo-marxiste (ateiste) şi lipsite de cele mai elementare principii  de drept civil, am hotărât să înfiinţez  Radio”Cuvântul Domnului” . În februarie 2015 am devenit partener principal al Euro Education Federation şi a ziarului  Magazin Critic. La 30 martie 2015 noul post de radio îşi va schimba numele în Radio Amen putând fii ascultat pe: http://www.radioamen.ro/

   Acest post de radio nu emite știri s-au reclame. Pune accentul pe Sfânta Evanghelie, pe Rugăciune, pe metanoia (pocăință), pe sfaturile Sfinților părinti, este făcut pentru a fi de folos acelora care doresc să urce pe scara duhovnicească și să pătrundă în tainele adevăratei Credințe. Este făcut pentru a propovădui Cuvantul viu care este Hristos, și pentru a întoarce pe cei rătăciți la dreapta Credință Ortodoxă. Trăim o perioadă a umanitații în care omul modern se depărtează vizibil trupește și sufletește de esență, de punctul central al existenței, de Dumnezeu, negândind, nerealizând ca singura certitudine a vieții este MOARTEA și tocmai acesteia OMUL îi acordă ce-a mai puțina importanță. Este paradoxul vieții noastre deșarte. Gândește-te, stai o clipa, și citește aceste rânduri…fă un efort de voință, și meditează…vine o zi, cu siguranță vine ( nu este doar o poveste), când Îngerul mortii îți va bate la ușă și vei lăsa totul, părinți, poate copii, soție, prieteni, tot ce ai agonisit,  vei lua doar faptele tale și speranța că bunul Dumnezeu se va milostivi de sufletul tău. Această zi poate fi astăzi, s-au mîine, poate fi oricând…mediteaza..

Luca (12,16-17-18-19-20) 

16. Și le-a spus lor această pildă, zicând: Unui om bogat i-a rodit din belșug țarina.
17. Și el cugeta în sine, zicând: Ce voi face, că n-am unde să adun roadele mele?
18. Și a zis: Aceasta voi face: Voi strica jitnițele mele și mai mari le voi zidi și voi strânge acolo tot grâul si bunătățile mele;
19. Și voi zice sufletului meu: Suflete, ai multe bunătăți strânse pentru mulți ani; odihnește-te, mănânca, bea, veselește-te.
20. Iar Dumnezeu i-a zis: Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău. Și cele ce ai pregătit ale cui vor fi?

Matei (25,13)-  Drept aceea, privegheați, ca nu știți ziua, nici ceasul când vine Fiul Omului.

Doru Ciobanu