Ceasul de Rugăciune 30.07.2020

Doamne ajută!

    Astăzi Sfânta Biserica sărbătorește pe S. Ap. Silva, Silvan, Crescent, Epenet și Andronic; Sf. Mc. Iulita; Sf. Mc. Valentin Ep. Umbriei (Lăsatul secului pentru Postul Adormirii Maicii Domnului).

Vă așteptăm  alături de noi în rugăciune între orele 21.00 – 22.00, cu atât mai mult cu cât în această seara este lăsatul secului pentru Postul Dormirii Maicii Domnului.

Să rostim împreună Acastistul Adormirii Maicii Domnului și apoi pentru că e o seară dedicată mulțumirii, să-i mulțumim Domnului pentru credința ortodoxă pe care neamul nostru a primit-o și păstrat-o neîntinată până astăzi.

https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-adormirii-maicii-domnului

Să-i mulțumim lui Dumnezeu că încă există copii și tineri care-l caută pe Dumnezeu cu toată inima lor curată și cu râvnă!

Să-i mulțumim Domnului că pământul românesc este punctat de mii de biserici și mănăstiri care ne aduc aminte că avem un Creator.

Să-i mulțumim Domnului că încă mai avem slujitori ai altarelor care mărturisesc adevărul în faptă și în cuvânt!

Să-i mulțumim Domnului pentru toată pleiada de mărturisitori și sfinți ai închisorilor care s-a format în timpul prigoanei comuniste, și care astăzi se roagă pentru noi, și sunt repere de moralitate și viață în Hristos pentru tot neamul!

Domnul Hristos în mijlocul nostru!