Ceasul de rugăciune 23.07.2020

Hristos a Înviat,

Astăzi Sfânta noastră biserică prăznuiește Aducerea Moaștelor Sf. Sfințit Mc. Foca; Sf. Mc. Apolinarie episcopul Ravenei; Sf. Mc. Vitalie și Valeria; Sf. Mc. Trofim și Teofil.

Vă așteptăm alături de noi în rugăciune deseară, la ora 21.00. În această seară vom citi al doi-lea Paraclis al Maicii Domnului și ne vom ruga în continuare pentru pacea a toată lumea, în condițiile unei situații politico-militare tensionate în lume.

https://doxologia.ro/ceaslov/paraclise/al-doilea-paraclis-catre-preasfanta-nascatoare-de-dumnezeu

Ne rugăm pentru toți creștinii persecutați dar și pentru cei întunecați la minte care acuză Biserica și slujitorii ei, care-l defaimă pe Dumnezeu și împrăștie ura și minciuna în lume.

Haideți să ne rugăm pentru toți cei care promovează ateismul și necredința în rândul copiilor și tinerilor, pentru ca Domnul Dumnezeu să-i lumineze și să le descopere lor evanghelia dreptății.

Să ne rugăm pentru toți cei întunecați de Satana, pentru cei aflați în patimi grele, pentru toți ce în mod conștient și deliberat fac răul, prigonindu-și aproapele. Hristos Domnul, Cel Răstignit și Înviat, să ne ierte pe toți pentru păcatele noastre.

Domnul Hristos în mijlocul nostru!