Ceasul de Rugăciune 28.07.2016

Doamne ajută,

     Astăzi Sf. Biserică Ortodoxă sărbătorește pe: Sf. Ap. și diac. Prohor, Nicanor, Timon și Parmena dintre cei 70; Sf. Cuv. Pavel de la Xiropotamu.

     Dragilor, deseară vă așteptăm alături de noi în rugăciune între orele 21.00 și 22.00 , fiecare în casa lui, înaintea icoanei Domnului. Vă propun ca în această seară să ne rugăm pentru comunitățile creștine din Germania, Franța, Turcia, Anglia, Italia, Spania, Beligia, Olanda și din întreaga lume, care după cum știm sunt prigonite în aceste vremuri tulburi. Să ne rugăm pentru sănătatea și mântuirea tuturor românilor din țară și din străinătate pentru ca Domnul Dumnezeu să ne lumineze pe toți și să ne descopere Evanghelia dreptății Sale. Vom citi împreuna Acatistul Sfinților părinți Ioachim și Ana.

                                             AICI: ACATISTUL SFINȚILOR PĂRINȚI IOACHIM ȘI ANA

Pomeniți mai jos pe toți cei care au nevoie de mila și ajutorul lui Dumnezeu sau sunt în necazuri sau ispite.

2 Comments on Ceasul de Rugăciune 28.07.2016

  1. Sa ne rugam si pentru: Ana, Ileana, Emanuel, Ana Maria,Theodora Elena, Irina, Eugen, Alexandra, George, Marian, Marian, Felix, Oana, Daria, Rodica, Florin, Cristina, pentru sanatate, intelepciune, credinta, rabdare, liniste sufleteasca, echilibru…Amin.

  2. Sa ne rugam pt toti românii care sunt plecați din tara si pt toti creștinii si pt BOGDAN-GABRIEL si mama lui ELENA si toti cei dragi si familiile lor : Sa fie si sa fim sanatosi si feriti de rele de ură,,primejdii,răzbunării , de ispite si sa avem pace in viața si in casele noastre,bunastare, spor in cele bune, soarta buna de la Dumnezeu, iubire si mantuire, chibzuinta si echilibru, cumpatare si rabdare!Cu rugaciunile sf parinti Ioacjim si Ana si a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Dumnezeu sa ne aibe in paza sa si sa ne apare de tot ce e rău! Amin!

Leave a comment