Ceasul de Rugăciune 21.07.2016

Domnul Hristos în mijlocul nostru !

      Astăzi Sf.Biserică Ortodoxă sărbătorește pe: Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sf. Prooroc Iezechiel; Sf. Cuv. Rafail și Partenie de la Agapia.

Dragilor vă așteptăm alături de noi și în această seară de rugăciune, de data aceasta pentru a ne ruga Sfântului Prooroc Ilie.

Ca unul care a oprit ploaia timp de tre ani, Sfântul Ilie este considerat în popor și ocrotitorul recoltelor, de aceea vă propun ca în această seară să ne rugăm pentru buna întocmire a văzduhului (vreme bună) și pentru îmbelșugarea roadelor pământului. Deasemenea vă propun să ne rugăm și pentru cei care călătoresc prin aer, căci Sfântul Ilie este și ocrotitorul aviatorilor, ca unul ce s-a urcat la cer într-un car de foc, și n-a cunoscut încă moartea. 

Haideți să-L rugăm pe Sfântul Ilie să mijlocească înaintea lui Dumnezeu să ne dea ploaie la bună vreme, căldură la bună vreme și să rânduiască toate așa cum e mai bine pentru a avea ce mânca. Haideți să ne rugăm pentru toți țăranii care trudesc pe câmpuri… pentru toți agricultorii care se ocupă cu creșterea păsărilor și a animalelor, cu cultivarea cerealelor, cu cultivarea pomilor fructiferi, pentru toți apicultorii, pentru toți care se ocupă cu creșterea peștilor și pentru toți cei au în grijă pădurile țării.

Haideți să ne rugăm conducătorii țării noastre și mai ales pentru ministrul agriculturii și pentru toți cei care lucrează în minister și în insituțiile aferente. Haideți să ne rugăm și pentru toți procesatorii de lapte, carne și produse agricole, pentru ca Domnul Dumnezeu să-i lumineze și să ia decizii spre binele neamului nostru.

Haideți să cerem Domnului să-i lumineze pe toți cei care lucrează pământul în fel și chip, pentru a-L cunoaște pe El ca Dumnezeu adevărat și să-i mulțumească în toate.

                                            AICI: ACATISTUL SF. PROOROC ILIE TESVITEANUL

Haideți să ne rugăm Domnului să ne ferească de lăcomie și de chimizarea mâncărurilor, de semințele modificate genetic, și de toate modalitățile prin care omul în mod artificial a stricat calitatea roadelor pământului, pentru a câștiga mai mulți bani.

Să ne rugam să însufle Dumnezeu tuturor să postească în cele 4 posturi de peste an și în cele 2 zile din fiecare săptămână, pentru ca astfel, mâncând mai puțină carne, să nu-i mai forțăm pe agricultori să forțeze creșterea rapidă a animalelor și păsărilor, pentru a produce mai multă carne în fiecare zi.

Haideți să ne rugăm pentru toți cei care călătoresc pe ape, pe uscat și mai ales prin aer, cu avioanele, elicopterele, deltaplanele, parapantele, și cu toate aparatele de zbor. Să dea Dumnezeu minte lucidă și gând bun tuturor piloților de avioane care transportă călători în întreaga lume. Zilnic milioane de oameni călătoresc prin aer. Să ne rugăm ca Domnul să li se descopere!

Pomeniți mai jos pe toți cei care au nevoie de mila și ajutorul lui Dumnezeu sau sunt în necazuri sau ispite.

Doamne ajută!

1 Comment on Ceasul de Rugăciune 21.07.2016

  1. Pt sănătatea si vindecarea tuturor bolilor, pt ajutor si mila de la Bunul Dumnezeu pt BOGDAN -GABRIEL, ELENA , Sa avem bunaintelegere, bunasporire, bunăstare, sa ne arate drumul in viața si sa ne călăuzească Dumnezeu pasii pe drumul cel bun. Amin!

Leave a comment