Ceasul rugăciunii

“Dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ în privinţa unui lucru pe care îl vor cere, se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în ceruri. Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor. ” (Evanghelia după Matei 18, 19-20)

 De ce această seară de rugăciune?

   În fiecare JOI seara de la ora 21.00 la ora 22.00, o parte din cititorii și ascultătorii site-ului RADIOAMEN, ne unim în rugăciune înaintea lui Dumnezeu, fiecare acasă la el, în cămăruța lui. Scopul este de a ne ruga unii pentru alții, de a ne ruga pentru țara noastră, pentru cei în suferință, pentru cei săraci, pentru cei bolnavi, singuri și aflați în deznădejde, pentru părinții noștri, pentru frații, copiii, rudele și prietenii noștri, pentru văduve, pentru orfani, și nu în ultimul rând pentru cei care ne vor răul, s-au ne fac rău într-un fel s-au altul, pentru creștinii acestei lumi care sunt prigoniți, torturați, chinuiți, omorâți pentru dreapta credință în Iisus Hristos.

 E o bucurie să știi că la o anumită oră, mai multe persoane se roagă alături de tine în același gând.

În fiecare săptămână veți găsi pe acest site informații despre ceasul de rugăciune, pentru cine ne rugăm și ce rugăciune citim (psalmi, catisma, acatist, paraclis, etc.).

Fii alături de noi în serile de rugăciune și Dumnezeu se va milostivi de neamul nostru românesc și de întreg neamul omenesc, și ne vom apropia unii de alții, și Hristos Domnul ne va uni în Sine Însuși pe toți.

Din câte știm există și alți creștini care se roagă împreună în anumite  zilele ale săptămânii, în posturi, etc.

Bineplăcut îi este Domnului gândul acesta de a ne ruga unii pentru ceilalți pentru problemele noastre.

Pentru nelămuriri s-au sugestii ne puteți contacta  pe adresa: dorutheos@gmail.com 

Vă așteptăm alături de noi!

 

Leave a comment