Ceasul Rugăciunii 22. 10. 2015

„Rugăciunea de Joi seara 22/10/2015, ora 21.00 – 22:00,  Rugăciune  către Sfântul Mare Mucenic Mina”

În această zi Biserica Ortodoxă  sărbătorește pe Sfântul întocmai cu Apostolii Averchie și pe Sfinții 7 tineri din Efes.

        AICI  ACATISTUL:   ACATISTUL SFÂNTULUI MARE MUCENIC MINA

 

  Așteptăm părerile dumneavostră, nu pentru a ne mândri cu aceasta, ci pentru a ne susține unii pe alții să ne rugăm mai des pentru aproapele nostru, pentru a vedea cât de mult folos aduce rugăciunea înaintea lui Dumnezeu.  Aș dori sa amintesc faptul că săptamânal vor fi puși în pomelnic pentru slujbă la Sf. Biserică numele celor adăugați de d-voastră la comentarii.

Mulțumim Doamne pentru toate!

Vă așteptăm în rugăciune!

3 Comments on Ceasul Rugăciunii 22. 10. 2015

  1. Să ne rugăm si pentru: Florin, Rodica, Cristina, Adrian, Ana, George, Marian, Marian, Oana, Daria, Felix, Ileana, Emanuel, Ana-Maria, Theodora, pentru văduve, orfani, bătrâni, bolnavi, sărmani și pentru cei singuri din satele, comunele, orașele țării noastre și din această lume. Fie mila Domnului peste noi toți…Amin.

  2. sa ne rugam si pt : Bogdan_Gabriel, Ion,Elena, Steliana, Fanica, Cristian<Florin,Ana-Maria, Florin, George_Octavian,Cristela-Ioana,Daniela, Cristiana_Elena, Mario Gabriel, Marius-Teodor,Florin. pt sanatate lor trupesca, sufleteasca si mentala, pt buna intelegere, bunastare, spor in casa si in viata, intelepciune , luminarea mintii, rabdare si cumpatare in tot ce gandim si tot ce facem. Ii multumim Bunului Dumnezeu pt tot ce avem si vom avea si sa ne ierte grselile noastre! Bunul Dumnezeu sa ne dea Tot ce avem nevoie si spre trebuinta!

  3. Pomeneste Doamne si pe robii Tai:
    Ion (parinte duhovnic), Vasile (preot paroh), Adrian (intoarcere la biserica, la duhovnic), Adriana (eleva), Daniela (sanatate), Alexandra (casatorie buna), Florin, Valentin, Ludmila, Maria, Larisa. Elvira, Maria-Amelia (pt zamislire de prunci sanatosi), Gheorghe-Viorel.
    Lumineaza-le lor mintea, daruieste-le gandire buna, actiune buna, vorbire buna, intarire in credinta. Si le iarta, Doamne, greselile cele de voie si cele fara de voie. Amin.

Leave a comment