Ceasul Rugăciunii – 10.09.2015 –

   Joi 10.09.2015  vom citi Canon de pocăință către Domnul Nostru Iisus Hristos,  și ne vom ruga atât pentru toți cei care îi veți posta la comentarii cât și pentru orfani, suferinzi, văduve, pentru cei singuri . Aș dori sa amintesc faptul că săptamânal vor fi puși în pomelnic pentru slujbă la Sf. Biserică numele celor adăugați de d-voastră la comentarii.

Aici:      CANONUL DE POCĂINȚĂ AL DOMNULUI IISUS HRISTOS

   În josul paginii (  unde scrie Lasă un răspuns) v-aș ruga, să ne lăsați la comentarii gândurile voastre despre această seară de rugăciune și numele persoanelor pentru care ne rugăm. Cum ați simțit rugăciunea? Ce foloase v-a adus? Cum s-a schimbat viața voastră s-au a celor pentru care ne-am rugat?

  Așteptăm părerile dumneavostră, nu pentru a ne mândri cu aceasta, ci pentru a ne susține unii pe alții să ne rugăm mai des pentru aproapele nostru, pentru a vedea cât de mult folos aduce rugăciunea înaintea lui Dumnezeu.

www.radioamen.ro

7 Comments on Ceasul Rugăciunii – 10.09.2015 –

  1. Este mare nevoie de rugaciune in aceste clipe cand islamul bate la usa ortodoxiei. Ortodoxia il primeste si se autodistruge, prin ce? Compromis, care va fi platit cu viata noastra. Sa se faca un apel prin Ierarhii tarii la rugaciune, chiar si in timpul Sfintelor slujbe in altar, cum s-au facut pentru alte nevoi, nu credeti ca de data asta avem mare nevoie cand peicolul e la usa? . O sa ne trezim mucenici peste noapte.

  2. Sa ne rugam pentru toti romanii, aveti dreptate, pentru ierarhi, episcopi, preoti, pentru toti crestinii din lume si cei din tara noastra….pentru sufletele noastre. Parintele Arsenie Boca spunea ca vom trai vremuri de mucenicie….Amin

  3. pt sanatatea, vindecarea trupului a sufletului si a mintii si indreptarea lui Bogdan_Gabriel si sanatatea mamei lui Elena, pt ca Bunul Dumnezeu sa ne dea tot ce ne este de folos si de trebuinta! amin!

  4. pt Bogdan-Gabriel si Elena pt vindecarea trupului, a sufletului si a mintii si ca Bunul Dumnezeu sa ne dea tot ce ne este de folos si de trebuinta. amin!

  5. Domnul Hristos în mijlocul nostru…!

  6. pt Bogdan_Gabriel si Elena, pt sanatate, videcarea trupului, a sufletului si a mintii si Bunul Dumnezeu sa ne dea tot ce ne este de folos si de trebuinta. amin!

  7. pt sanatatea si vindecarea trupului , a sufletului si a mintii, pt vindecarea de vicii si intarirea credintei pt Bogdan-Gabriel, Florin,Cristian,Elena,Steliana,Fanica, Ion, Ana-Maria, Florin Ioana-Daniela Florin pt soarta buna si iertare de pacate! amin!

Leave a comment