CEASUL RUGĂCIUNII 03.09.2015

Joi 03.09.2015  vom citi Paraclisul Maicii Domnului, (acest Paraclis se citește la vreme de necaz și la întristarea sufletului) și ne vom ruga atât pentru toți cei care îi veți posta la comentarii cât și pentru toți refugiații din Pakistan, Libia, Siria, etc. Aș dori sa amintesc faptul că săptamânal vor fi puși în pomelnic pentru slujbă la Sf. Biserică numele celor adăugați de d-voastră la comentarii.

Aici:      PARACLISUL MAICII DOMNULUI

   În josul paginii (  unde scrie Lasă un răspuns) v-aș ruga, să ne lăsați la comentarii gândurile voastre despre această seară de rugăciune și numele persoanelor pentru care ne rugăm. Cum ați simțit rugăciunea? Ce foloase v-a adus? Cum s-a schimbat viața voastră s-au a celor pentru care ne-am rugat?

  Așteptăm părerile dumneavostră, nu pentru a ne mândri cu aceasta, ci pentru a ne susține unii pe alții să ne rugăm mai des pentru aproapele nostru, pentru a vedea cât de mult folos aduce rugăciunea înaintea lui Dumnezeu.

www.radioamen.ro

5 Comments on CEASUL RUGĂCIUNII 03.09.2015

  1. Sa ne rugam pentru Andreea, pentru sanatate, intelepciune si credinta in Dumnezeu.

  2. Sa ne rugam si pentru : Marian, Marcela, George, Marian, Marian, Alina, Ileana, Ana, Adrian, Cristina, Gabi, Gabriela, Ana Maria, Emanuel, Manuela, Teodora, Eugen, Irina, Constantin, Doru, Mina, Alina, Eugen, Mariana, Titi, Pusa, Tiberiu, Tiberiu, Anca, Alin pentru… sanatate, intelegere, pentru a fi mai buni, mai blanzi,mai rabdatori, mai milostivi, pentru sporirea credintei in Dumnezeu.

  3. Ma voi ruga alaturi de toti ortodocsii care o vor face.

  4. Ma voi alatura rugaciunilor….Doamne iarta-ne si ne miluieste pe noi pacatosii.

  5. Țin sa reamintesc, ca numele tuturor celor scrisi vor fi puse si in acatist la Sfanta Biserica…Doamne ajuta!

Leave a comment