Ceasul de Rugăciune 30.09.2021

Hristos a Înviat,

    Astăzi Sfânta Biserică Ortodoxă prăznuiește pe Sf. Ier. Grigorie Luminătorul arhiep. Armeniei; Sf. Mc. Ripsimia și Gaini.

În această seară cu ajutorul Domnului ne vom întâlni din nou în rugăciune pentru neamul nostru românesc, și mai ales pentru cei în suferință.

Vă propun ca în această seară să citim acatistul Acoperământul Maicii Domnului pe care-l vom prăznui mâine 01.10.2021 și să- i cerem să mijloacească înaintea lui Dumnezeu pentru neamul nostru.

https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-sfantului-acoperamant-al-maicii-domnului

Vă propun să ne rugăm pentru conducătorii țării noastre, pentru ca Domnul să ne ferească de impunerea obligatorie a certificatului de vaccinare pentru a ieși în societate.

Vă propun să ne rugăm pentru cei bolnavi din spitale, pentru schimbare vieții noastre, pentru gânduri de pocăință pentru păcatele noastre, pentru încetarea pandemiei, pentru vremuri cu pace dar în primul rând pentru unitatea cea dintre noi întru Hristos.

Să ne rugăm ca Domnul Dumnezeu să ne ferească de lucrarea vrăjmașului diavol în noi și între noi, și să ne dea tuturor românilor frica de Dumnezeu și gândul cel bun pentru aproapele și întreaga lume.

Să-i mulțumim Domnului pentru toată purtarea de grijă care o are asupra noastră deși trăim într-o lume atât de depărtată de El și atât de căzută.