Ceasul de Rugăciune 28.10.2021

Hristos a Înviat,

    Astăzi Sfânta Biserică Ortodoxă prăznuiește pe Sf. Ier. Iachint mitr. Țării Românești; Sf. Mc. Terentie soția sa Neonila și cei șapte fii ai lor; Nita, Sarvil, Ierax, Teodul, Fota, Vilie și Evnichi; Sf. Ier. Firmilian, ep. Cezareei Capadociei.

Vă așteptăm peste câteva ore în rugăciune alături de noi ca să ne rugăm pentru neamul nostru românesc. Vin vremuri din ce în ce mai grele. Să cerem Domnului să ne ajute, să nu-i lase pe cei ce ne conduc țara să ne chinuie și să ne distrugă sănătatea trupurilor și a sufletelor. Să-L rugăm pe Domnul să nu îngăduie legea obligativității vaccinurilor, să nu îngăduie statului să aibă putere asupra copiilor noștri și să dispună de ei ca de niște obiecte. Să ne rugăm să nu legifereze homosexualitatea și adopția copiilor de către astfel de oameni. Să ne rugăm să nu mai facem acest păcat al avortului și să ne pocăm de greșelile noastre. Să ne rugăm Maicii Domnului să nu ne lase. Vă propun în seara aceasta să citim primul Paraclis al Maicii Domnului și să ne rugăm fierbinte.

https://doxologia.ro/ceaslov/paraclise/paraclisul-preasfintei-nascatoare-de-dumnezeu

Să chemăm în rugăciune și pe marii Sfinți ai Ortodoxiei – Sf. Mare. Mc. Dimitrie Izvorâtorul de Mir și pe Sfântul Cuvios Dimitrie din Basarabi pe care i-am prăznuit în aceste zile.

Domnul Hristos în mijlocul nostru!