CEASUL DE RUGĂCIUNE 23.11.2023

Hristos a Înviat,
      Astăzi Biserica Ortodoxă pomenește pe: Sf. Cuv. Antonie de la Iezerul Vâlcea; Sf. Ierarh Anfilohie, Episcopul Iconiei; Sf. Ierarh Grigorie Episcopul Acragandiei; Sf. Alexandru Nevski.

În această seară vom lua ca rugătoare pentru noi înaintea lui Dumnezeu pe Sfânta Mare Muceniță Ecaterina, pe care o pomenim Sâmbătă, și-i vom citi acatistul.

Vă propun să ne rugăm în continuare pentru pace, căci pregătirile militare în zona noastră sunt intense. Să ne rugăm fierbinte ca Dumnezeu să ne ferească de vreme de război și să dea gând bun mai marilor noștri și ai lumii.

https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-sfintei-mare-mucenite-ecaterina

Haideți să ne rugăm și pentru ca Dumnezeu să ajute pe toți cei care sunt împătimiți de desfrânare, în toate formele ei. Să ne rugăm pentru copii și tineri ca să-i ferească Dumnezeu de diavoleasca dependență de pornografie și de toate consecințele negative ale felului în care percep căsătoria, familia, creșterea copiilor și relaționarea cu aproapele. Să ne rugăm pentru toate fetele sau femeile însărcinate care au în gând să-și omoare pruncul în pântece. Să ne rugăm pentru toți oamenii de pe pământ care se află într-o zonă de conflict și suferă. Pace, adu Doamne în toată lumea!

Domnul Hristos în mijlocul nostru!