Ceasul de rugăciune 18.07.2019

Hristos a înviat,

Astăzi Sfânta noastră biserică prăznuiește pe Sf. Mc. Emilian de la Durostor; Sf. Cuv. Pamvo; Sf. Mc. Iachint, Pavel și Valentina.

Vă așteptăm alături de noi și-n această seară, între orele 21.00 – 22.00  în rugăciune înaintea lui Dumnezeu. Să rostim împreună Acatistul Sfintei Maria Egipteanca, care numai cu două pâini și ju­mătate s-a hrănit timp de șaptesprezece ani, ducând cele mai grele lupte cu foamea, cu setea, cu bântuielile necuratelor gânduri și cu duhul des­­frânării.

Acatistul Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca

Haideți să ne rugăm pentru toți apropiații noștri care se află în nevoi: bolnavi din spitale, familii sărace, oameni care trăiesc în patimi grele, deținuți din penitenciare, copii orfani, femei văduve, oameni ai străzii, oameni care trăiesc în singurătate. Haideți să ne rugăm pentru toți cei care călătoresc pe ape, pe uscat și prin aer, pentru toți cei depărtați de Dumnezeu, pentru sănătatea și mântuirea lor.

Haideți să ne rugăm pentru toți cei în căutarea unui serviciu, pentru copiii din școli, pentru conducătorii țării noastre, pentru armata țării, pentru toți ierarhii, preoții, diaconii și pentru monahii, monahiile, frații și surorile din mănăstiri care slujesc în Biserica Sfântă a Domnului Hristos. Puteți pomeni mai jos pe cei care au trecut la Domnul din familiile fiecăruia.

Domnul Hristos în mijlocul nostru!