Ceasul de Rugăciune 06.05.2021

Hristos a înviat,

    Astăzi Sfanta Biserica Ortodoxă pomeneste pe Sf. și Dreptul Iov, mult răbdătorul; Sf. Mc. Varvar.

Pentru că ieri l-am sărbătorit pe Sfântul Efrem cel Nou, vă propun să-i citim acatistul și să-i cerem ajutor pentru toți oamenii în suferință. Astăzi îl sărbătorim și pe Sfântul și Dreptul Iov, cel ce a suferit atât de multe de la diavol, fără să cârtească.

https://doxologia.ro/acatist/acatistul-sfantului-mucenic-efrem-cel-nou

Să ne rugăm și pentru toți bolnavii de cancer din această țară și din lume, mai ales pentru cei tineri. Paradoxal, și nefiresc e că sunt foarte mulți tineri care află că au cancer. Haideți să ne rugăm pentru toate femeile care nu pot avea copilași, pentru ca Domnul să-i binecuvinteze cu darul vieții Să ne rugăm și pentru familiile care nu mai vor să aibă prunci, pentru ca Domnul să le dea gând bun să primească toți pruncii pe care El îi trimite.

Să ne rugăm pentru tinerii deznădăjduiți, care simt că nu au niciun sens în viață. Să ne rugăm și pentru cei care vor să-și întemeieze o familie. Să ne rugăm și pentru toți copilașii bolnavi pe care mereu Sfântul Efrem îi avea în grijă. Să ne rugăm pentru buna înțelegere în fiecare familie. Și nu în ultimul rând, să ne rugăm pentru pacea lumii.

Domnul Hristos în mijlocul nostru!