Ceasul de rugăciune 09.05.2024

Hristos a Înviat,

     Astăzi Sf. Biserica Ortodoxă prăznuiește pe Sf. Prooroc Isaia; Sf. Mc. Hristofor; Aducerea moștelor Sf. Ier. Nicolae la Bari.

Pentru că mâine este sărbătoare mare (Izvorul Tămăduirii), se cuvine așa dar sa citim împreună Acatistul Izvorului Tămăduirii Născătoarei de Dumnezeu.

https://doxologia.ro/acatistul-izvorului-tamaduirilor-nascatoarei-de-dumnezeu

Vă rog pomeniți în rugăciune pe toți copiii bolnavi, pe toți oamenii bolnavi, din spitale sau din casele lor. Pomeniți pe toți cei care participă la ceasul de rugăciune. Pomeniți pe toți cei bolnavi sufletește care greu se chinuie în patimi. Pomeniți pe toți oamenii batjocoriți, umiliți, maltratați, marginalizați, care suportă cu greu neiubirea aproapelui, și astfel se însingurează sau se-mbolnăvesc. Pomeniți pe toți frații noștri neiubiți de nimeni, pe care i-am uitat. Rugați-vă lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru toți cărora, prin păcatele noastre sau prin indiferență, le-am făcut rău. Să ne rugăm Domnului să ne ierte păcatele și să ne vindece, căci toată boala și neputința trupească și sufletească, din păcate vine, adică din depărtarea omului de Dumnezeu. Să ne rugăm și pentru pacea lumii !

Domnul Hristos în mijlocul nostru!