Ceasul de rugăciune 08.02.2018

Doamne ajută,

Astăzi Biserica Ortodoxă sărbătorește pe: Sf. Mare Mc. Teodor Stratilat; Sf. Prooroc Zaharia; Sf. Mc. surori Marta și Maria.

Vă așteptăm alături de noi în această seară în rugăciune, între orele 21.00 – 22.00.Săptămâna aceasta îl sărbătorim si pe  Sfântul Mucenic Haralambie, stâlp neclintit al Bisericii lui Hristos, care mult a pătimit pentru Dumnezeul nostru, și din acest motiv rugăciunile lui sunt grabnic ascultate de Creator.

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Haralambie

Vă propun ca în această seară să ne rugăm pentru conducătorii țării noastre, pentru mai marii satelor și orașelor, pentru că multe presiuni se fac asupra lor pentru a lua decizii împotriva neamului nostru românesc. Să ne rugăm să-i lumineze Dumnezeu, să le descopere Adevărul, să le dea putere să mărturisească Adevărul și în toate deciziile lor să facă voia Celui PreaÎnalt.

Vă rog nu uitați ca în fiecare seară de rugăciune să-i pomeniți și pe cei bolnavi, deznădăjduiți, singuri, prinși în patimi sau alte pagube și probleme, fiecare așteptând mângâiere de la Dumnezeu.

Domnul Hristos în mijlocul nostru !