Ceasul de Rugăciune 03.08.2017

Doamne ajută,

         Astăzi Biserica Ortodoxă sărbatorește pe: Sf. Cuv. Isaachie, Dalmat și Faust; Sf. Mironosiță Salomeea; Sf. Cuv. Teodora din Tesalonic. 

Suntem în postul Adormirii Maicii Domnului și Biserica ne îndeamnă să ne apropiem cât mai mult de Maica Domnului, să o cunoaștem mai bine, să ne rugăm mai mult ei, să-i cerem ajutorul mai înflăcărat. Așa vom face și noi în această seară, propunându-vă să citim Acatistul Adormirii Maicii Domnului.

Acatistul Adormirii Maicii Domnului

Să-i mulțumim Preasfintei Născătoare de Dumnezeu că din ea a luat Fiul lui Dumnezeu Trupul și Sângele, din care noi ne împărtășim la Sfânta Liturghie.

Să-i mulțumim Maicii Domnului, pentru că toată lucrarea de mântuire a lui Dumnezeu și tot Harul Lui a binevoit să le ofere omenirii prin Ea.

Să-i mulțumim Ei pentru toată grija, îndelunga răbdare și iubire pe care o are față de fiecare om de pe această planetă, dar și pentru toate viețuitoarele și Creația întreagă.

Să-i cerem să ne învrednicească și pe noi să-L cunoaștem pe Dumnezeu așa cum Ea Îl cunoaște. Să-l primim în inimile noastre așa cum Ea Îl păstrează pe Hristos de la întrupare și până astăzi în Sine Însăși.

Să-i cerem ajutor în toate necazurile noastre și întărire în nevoi.

Maica Domnului nu lasă nicio rugăciune neascultată. Aruncați-vă cu încredere înaintea ei, oricare ar fi poverile voastre sufletești.

Vă așteptăm cu drag alături de noi deseară în rugăciune între orele 21.00 – 22.00

Hristos în mijlocul nostru!