Ceasul de Rugaciune – Joi 28.01.2016 –

Doamne ajuta,

           Astazi Biserica sarbatoreste pe Sf. Cuv. Efrem Sirul, Isaac Sirul, Paladie, si Iacob Sihastrul, Sf. Mucenita Haris.

Vă așteptăm alături de noi în această seară de rugăciune, înaintea Bunului Dumnezeu, intre orele 21.00 – 22.00. Vom închina această seară Sf. Nectarie (tamaduitorul de cancer).

                                                    AICI:ACATISTUL SF. NECTARIE DE LA EGHINA

Vă propun să citim acatistul și să ne rugăm pentru toți păstorii Bisericii noastre: ierarhi, preoți, diaconi, monahi sau monahii, pentru ca Domnul Dumnezeu să-i ajute să-și vadă păcătele lor, căci cel ce-și vede păcatul este mai mare decât cel ce înviază morții. Și cel ce-și vede păcatul, dobândește smerenie, iar smerenia atrage Harul lui Dumnezeu, iar cel ce dobândește Harul lui Dumnezeu, mii de oameni va atrage în jurul lui, și mulți se vor mântui astfel.

Haideți să ne rugăm pentru toți copiii și tinerii care urmează școlile teologice, pentru ca Dumnezeu să-i curețe și să-i lumineze. Haideți să ne rugăm pentru toți copiii și tinerii care au în ei tendința spre o viață monahală, pentru ca Dumnezeu să-i păzească, să-i ferească de ispitele lumii, și să-i ajute pe drumul lor.

Haideți, fiecare din noi să ne rugăm pentru duhovnicul nostru și familia lui, pentru curățirea, sănătatea și bucuria lui.

Să ne rugăm și pentru președintele țării, pentru primul ministru, pentru miniști, senatori și deputați, pentru primari și prefecți, pentru membrii partidelor politice, pentru înțelepțirea lor, pentru a avea frică de Dumnezeu și iubire de oameni atunci când iau decizii pentru țară.

Să luăm în rugăciunile noastre ca mijlocitori și pe Sfântul Efrem Sirul și pe Sfântul Isaac Sirul a căror pomenire o săvârșim astăzi, și mai ales pe Preacurata Maică a lui Dumnezeu.

 Puteti pomeni mai jos pe toți cei ce au nevoie de mila și ajutorul lui Dumnezeu. Săptamânal vor fi puși în pomelnic pentru slujbă la Sf. Biserică numele celor adăugați de d-voastră la comentarii.  

Vă așteptăm alături de noi.

3 Comments on Ceasul de Rugaciune – Joi 28.01.2016 –

  1. Sa ne rugam si pentru:
    Ana, Ileana, Emanuel, Ana Maria,Theodora Elena, Irina, Eugen, Sasa, George, Marian, Marian, Felix, Oana, Daria, Rodica, Florin, Cristina, pentru sanatate, intelepciune, credinta, rabdare, liniste sufleteasca, echilibru…Amin.

  2. sa ne rugam pt sanatate, vindecarea trupului, a sufletului si a mintii, intelepciune, luminarea mintii, liniste sufletesca, spor in casa, bunasporire, bunaintelegere, rabdare,cumpatare,echilibru.pt : Bogdan-Gabriel, Elena, Ion, Steliana, Fanica. Cristian, Florin, Florin. Amin!

  3. Sa ne rugam si pentru:
    Ion (parinte duhovnic)
    Vasile (preot paroh)
    Adrian
    Adriana
    Daniela
    Florin
    Valentin
    Ludmila
    Alexandra
    Gheorghe-Viorel
    Maria-Amelia
    Maria
    Maria
    Adrian
    pentru sanatate, intarirea in credinta, luminarea mintii, gandire buna, actiune buna, vorbire buna. Amin!

Leave a comment