Ceasul de rugăciune 24.03.2022

Hristos a Înviat,

     Astăzi Sf. Biserica Ortodoxă prăznuiește Înainte prăznuirea Bunei Vestiri; Sf. Ier. Artemon ep. Seleuciei.

Această seară de rugăciune cade chiar în mijlocul praznicului mare al Bunei Vestiri, când Dumnezeu se pogoară din înălțimile cerului și se face om în pântecele celei mai curate ființe omenești, Fecioara Maria. Să citim în această seară Acatistul Bunei Vestiri și să aducem laudă Maicii Domnului pentru toate binefacerile.

https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-buneivestiri

Să ne rugăm pentru pacea a toată lumea și mai ales pentru pacea în zona noastră de conflict, unde doar la câtiva zeci de kilometri, frații de aceeași limbă și credință, ucrarinienii șu rușii, poartă un război dur, care afectează relațiile politice și militare din toată Europa.

Vă propun să ne rugăm pentru toate persoanele bolnave de cancer sau de alte boli grele, care se află în deznădejde, depresie sau necredință.

Să ne rugăm pentru unirea neamului nostru, pentru sporirea credinței între noi, pentru risipirea planurilor tuturor celor care luptă împotriva lui Dumnezeu, a Bisericii, a familiei și a țării noastre. Și mai presus de toate să mulțumim Maicii Domnului pentru toate, căci prin ea vin toate bunătățile lui Dumnezeu în lume.

Domnul Hristos în mijlocul nostru!