Ceasul de Rugăciune 03.09.2020

Hristos a inviat,

         Astăzi Sfânta Biserică Ortodoxă pomenește pe Sf. Mc. Antim, Ep. Nicodimiei; Sf. Cuv. Teoctist. Ne reântâlnim cu voia bunului Dumnezeu și a Maicii Domnului deseară la ora 21.00 în rugăciune pentru a citi Acatistul Sfintei Marei Mucenițe Tecla, cea întocmai cu apostolii, prima muceniță a Bisericii lui Hristos. Astăzi vă puteți închina moaștelor ei în Domul din Milano.

https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-sfintei-mari-mucenite-tecla-cea-intocmai-cu-apostolii

Vă propun să ne rugăm pentru toți copilașii care au început anul școlar, pentru toți profesorii lor, pentru părinții și familiile lor.

Să ne rugăm pentru toți copiii necăjiți, bolnăviori, singuri, pentru cei a căror părinți sunt plecați în străinătate la muncă.

Să ne rugăm ca Domnul Dumnezeu să-i lumineze pe toți să-L cunoască pe El, Soarele dreptății. Să ne rugăm pentru ca Domnul Dumnezeu să le dea profesorilor gând bun și inimă curată pentru a-i învăța pe copii adevărul, iubirea, mila, iertarea și toate virtuțile creștinești.

Să ne rugăm fierbinte din inimă Maicii Domnului, ca să poarte grijă de copii și familiile lor, pentru că este atât de multă suferință între ei.

Domnul Hristos în mijlocul nostru!